Gave til mor 2021

Lad dit hjerte banke ekstra for Mor

Behøver man en særlig grund til at forkæle den kvinde der gav os livet?

Den vigtigste kvinde

Ens mor er den vigtigste kvinde i livet – det er hende der gav os livet, det er hende der beskytter os for enhver pris, hunopfostrede os som børn, beskytter os og sætter om nødvendigt vores egen lykke over sin egen.

personlig plakat med hjerte til mor - afstand betyder så lidt når nogen betyder så meget

Med andre ord er der mange grunde til at fejre sim mor. Ud over små kærlige gestusser i hverdagen er der i forvejen mange gode anledninger til at give mor en dejlig gave som Mors Dag, jul og andre højtider, men behøver man egentlig en særlig anledning til at give kvinden vi skylder alt en gave? Nej – en mors kærlighed er noget der bør fejres hver dag, da den er konstant og evig lige fra første øjeblik vi mødes. Og hvorfor ikke give hende en gave der ligesom hendes kærlighed er konstant og hver dag vil minde os alle om det?

Konstant minde om evig kærlighed

personlig plakat med Danmarks-kort og hjerte som gave til mor

Missionen er at give sin mor en god og personlig gave, men det kan være svært at orientere sig og finde det rigtige i oceanet af forskellige gavemuligheder. Gave-ideer til mor afhænger meget af, hvad hun kan lide. De traditionelle gaver til Mor som blomster, chokolade og vin dominerer allerede de traditionelle festdage, og du gider ikke give hende endnu en praktisk og i bund og grund ligegyldig gave der skal bruges i husholdningen og ender bagerst i et skab, så hvorfor ikke give hende en helt anden type gave? En gave hun ser mange gange hver dag, der vil minde hende om jeres unikke kærlighed og minde hende om hendes vigtigste opgave på denne Jord? Nemlig at være Mor.

personlig danmarks-plakat i ramme på væg. A4 størrelse.

Selvom man kender sin mor godt, kan det være svært at finde den helt rigtige gave. Hun har sikkert allerede smykkeskrinet fuld af smykker der bare samler støv uden at blive brugt, hun har allerede masser af vin og andre lækkerier, og den slags dagligdagsting siger om den kærlighed du føler for hende. Med en plakat fra Hjerteli kan du vise kvinden i dit liv præcist hvor højt du elsker hende.

Plakaten med hjerterne kan gøres personlig og symboliserer jeres kærlighed og kan fås i en væld af størrelser, så den kan hænge præcist det rigtige sted i hjemmet – måske i køkkenet hvor den kan minde hende om alle jeres lykkelige stunder under måltider, i dagligstuen hvor I har tilbragt adskillige timer med leg, latter og lektier eller måske i soveværelset hvor hun med tryghed i hjertet kan falde i søvn efter en lang dag med vished om at det vigtigste i hendes liv har det.

personlig gave til mor - skandinavien udlandsdansker

Kort sagt passer plakaten til alle hjem og alle vægge. Kærlighed til mor er en universal kærlighedserklæring og kan både bruges som personlig gave til mor, som julegave til mor, fødselsdagsgave til mor – ja mulighederne er uendelige. Det er også en fantastisk gaveide til dine børns mor, da den hver dag vil minde hende om det fantastiske I har skabt sammen.

Med andre ord er en plakat fra Hjerteli den største kærlighedserklæring man kan give sin mor.

 

Se alle de fede plakater, du kan personalisere og sætte dit personlige aftryk på