Gave til Mors dag 2022

Det sker den anden søndag hvert år i maj – vi fejrer kvinden der gav og livet og altid har passet på os. Og hvordan er en bedre måde at sige tak på end en dejlig gave hun kan nyde hver dag, der samtidig minder hende om jeres kærlighed? Vi giver dig her den ultimative guide til de bedste gaver til Mors Dag 2022.

Giv en gave med mening – en plakat med kærlighed

Der er mange grunde til at fejre en mors kærlighed, og der er ligeledes mange anledninger. Til de traditionelle festdage som Mors Dag gave dominerer traditionelle gaver som blomster, vin og chokolade, men det kan også være upersonlige gaver der også hurtigt er væk igen. Nogle vælger i stedet at give praktiske gaver.

personlig plakat med hjerte til mor - afstand betyder så lidt når nogen betyder så meget

Mor er den bedste i verden, så hun skal selvfølgelig fejres, ikke bare ved særlige lejligheder, men skal hver dag mindes om det fantastiske arbejde hun udfører med sin rolle som mor. På særlige dage kan vi så ære hende ekstra meget, men hvor finder man den perfekte gave til verdens dejligste mor? Gaven skal være god og personlig, så det ikke bare som endnu en af de ting der blot ender langt inde i skabet som et ubrugt køkkenapparat eller et eller andet smykke der blev købt i sidste øjeblik, fordi man ikke lige kunne finde på noget bedre. Men vi har en meget bedre ide – hvad med en gave som flere gange hver dag vil minde hende om jeres indbyrdes kærlighed og er lige så unik og fantastisk som denne?

Kærlighed på tryk

personlig plakat med Danmarks-kort og hjerte som gave til mor

Hos Hjerteli kan vi tilbyde en perlerække af personlige plakater – ikke bare Mors dag plakat og gaveideer til mor, men flere motiver med alt fra Danmark over de øvrige nordiske lande til hele verden – hos os betyder afstand så lidt, at du kan sende en kærlighedserklæring til mor uanset hvor i verden I befinder jer.

personlig danmarks-plakat i ramme på væg. A4 størrelse.

Måske ønsker du bare at sende en lokal hilsen til din mor et sted i Danmark, måske har I familie eller en særlig tilknytning til et sted i Skandinavien eller et andet sted i verden – fælles for alle vores lækre nordisk minimalistiske og skønne plakater er at du kan sende en hjertelig hilsen til den kvinde der gav dig livet. Gaveideer til mor er mange, mulighederne for gave til mors dag er endnu flere, men mors dags gave skal afspejle jeres hjertelige unikke forhold, og det kan gaven også med en mors dags plakat fra Hjerteli.

personlig gave til mor - skandinavien udlandsdansker