Gaveideen til ham eller hende, der snorker

gaveide til ham der snorker

Få ting kan slide på et forhold som snorken, uanset om det er et parforhold, venskab eller en hvilken som helst person der skal høre på det. Intet kan belaste et forhold som snorken, da det er en forfærdelig irriterende lyd at skulle høre på. Man prøver at mildne problemet med diverse medicinske vidundermidler, og selvom det hjælper på symptomerne, kan forholdet alligevel tage skade. Det skal repareres – og hvorfor ikke gøre det med en personlig gave der samtidig er en personlig gave til ham eller hende der snorker?

En plakat med 2 hjerter kan vise jeres intakte hjem og kærlighed, der både kan være en fantastisk gave efter snorkekriser eller en unik Valentinsgave. En personlig gave behøver ikke koste en formue for at være en perfekt personaliseret gave – og som gaveide kan den bruges til både julegave, fødselsdagsgave, gave til mand, gave til kone og gave til kæreste. Med andre ord en unik overraskelse der vil bringe glæde og lykke hos enhver med hjertet på rette sted.

Lav en personlig plakat til kæresten der snorker!

Gør støj til en hjerteli gave

Ligesom skænderier kan slide et parforhold op om dagen, kan snorken gøre det samme om natten. Man har brug for søvn og hvile, men holdes vågen og bliver samtidig irriteret på sin partner, som så kommer til udtryk om natten, og I kommer ind i en negativ spiral, der i værste fald kan true jeres parforhold. En (ikke på sigt) løsning er at få hver sit soveværelse, men man ved samtidig at det vil forstyrre intimiteten i forholdet og kan på sigt skabe revner i ægteskabet. Det skal naturligvis forhindres, men medicinsk behandling alene er måske ikke nok til at redde forholdet. Medicinen og behandlingen tager symptomerne, men har du nogensinde tænkt på at det kunne være en ide at reparere forholdet med en sød personlig gave?

gaveide til hende der snorker

Lige så ubehageligt snorken er, lige så sjovt er det at få en personlig gave, uanset om det er en gave til ham der har alt, gaven til hende der har alt eller en fantastisk gaveide til kone. Måske har I haft en krise pga. snorken, og du ønsker at vise din partner, hvor meget du elsker ham/hende. I bor sikkert sammen, men der har længe været en krise under opsejling, og den perfekte måde at komme ud på den anden side er en gave der viser at jeres kærlighed stadig er intakt. En plakat med 2 hjerter der viser jeres samhørighed og kærlighed. Det er den perfekte gave til kæreste, der fortjener at blive mindet om din kærlighed.

Lad snorken bringe jer tættere sammen

Uanset om der er krise i parforholdet eller ej, er det altid en god ide at overraske sin partner med en lille gave en gang imellem – det holder forholdet godt i livet og minder ens partner om at man elsker vedkommende. Alt for ofte forsvinder gnisten og romantikken når det først er blevet hverdag, hvor røde roser, lidenskab, sjov og spontanitet afløses af hverdag, arbejde, vasketøj, indkøbslister og andre sure pligter. Det behøver ikke være dyre luksusgaver, men blot søde små gaver der overrasker i hverdagen. Og hvorfor ikke gøre det hjerteligt nemt at give en Hjerteli overraskelse?

Vi synes personlige gaver er de bedste – og i hverdagen kan en lille gave som oven for beskrevet være den allerstørste glæde. Men hvor praktiske gaver er kedelige og blomster hurtigst visner, vil en plakat fra Hjerteli frembringe glæde flere gange hver dag hver gang man kigger på den. Flere gange hver dag resten af livet vil I blive mindet om jeres unikke smukke historie sammen. Og med så mange muligheder kan det sikkert også inspirere jer til at søge efter mere og nyt sammen.

Endelig kan en sådan plakat også være en fantastisk måde at foreslå sin kæreste at flytte sammen – 2 hjerter der hører sammen i samme bolig forever and for always. Det egner sig især til vores flotte Danmark-plakater, men har man en ven eller en kæreste et sted i Skandinavien, Færøerne eller Grønland kan man med en Hjerteli-plakat også vise sin kærlighed.

Kærligheden overvinder alt - selv snorken. Gaveide.