Grønland Plakat - Lad hjertet banke for Grønland og Danmark

Grønland Danmark plakat

Når man tænker på Grønland, tænker man typisk på et land der ligger langt væk og umiddelbart er meget anderledes end Danmark. Man tænker sne, store uendelige vidder, inuitter, eventyrlige eventyr, sæler, isbjerge og fantastisk uberørt natur så langt øjet rækker. Men faktisk har Danmark og Grønland været

politisk, økonomisk og kulturelt forbundne gennem århundreder, så vores lande har tætte og dybe bånd til hinanden. Med andre ord er Danmark og Grønland langt tættere end de umiddelbare små forskelle på overfladen antyder. Og hvad er en større hilsen, glæde eller gave end en plakat der viser det hjertevarme forhold mellem 2 nationer knyttet sammen gennem mere end 200 år? En Plakat Grønland er den største hilsen til et af verdens ældste og stærkeste fællesskaber, der samtidig vil pynte i hjemmet som personlig gave og personlig plakat. Uanset om du bor på Grønland eller i Danmark, er dansk eller grønlandsk er denne plakat en smuk tilføjelse.

Grønland – Det bankende hjerte midtimellem

billede fra Grønland, credit til Annie Spratt @anniespratt

Det kan være svært at definere Grønland med en enkelt sætning – landet har selvstyre med en egen rigsombudsmand, men er samtidig en del af Rigsfællesskabet hørende under Danmark med den danske statsminister og den danske dronning som statsoverhoveder. Det er verdens største ø, men har samtidig en af jordklodens laveste befolkningstæthed med over 75% af landet dækket af iskappe.

På trods af de tætte bånd til både Danmark og resten af Nordeuropa er det også svært at beskrive Grønlands placering i forhold til resten af verden. Øen ligger mellem Ishavet og Atlanterhavet, og selvom den geografisk hører til det nordamerikanske kontinent, er øen geopolitisk meget mere knyttet til Europa. Landet har sine kulturtraditioner med rødder i både Europa og Nordamerika, og det bærer det moderne grønlandske samfund præg af. Der er på den ene side store byer med høje etagehuse, store virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kendte internationale mærker inden for biler og mode og industrialisering og på den anden side øde arktiske samfund med meget lave indbyggertal pr. kvadratkilometer. Med andre ord har Grønland det hele, og kontrasten mellem gammelt og nyt samt by og land er slående, og en personlig væg plakat som denne viser det på smukkeste vis.

Grønlændere – en del af Danmark

Ud over at være et samfund fuld af kontraster den dag i dag er grønlænderne naturligvis også en del af Danmark, både i form af vores fælles historie, transnationalt samarbejde og i form af herboende grønlændere. De er en del af os, vi er en del af deres historie, og vores bånd er tætte og dybt forankrede.

En lækker plakat der viser det tætte forhold mellem Danmark og Grønland og samtidig lader dig minde flere hundrede års unik historie og kulturtraditioner hver gang du kigger på den, er en fantastisk gave. Ud over at være dekorativ vil den hver eneste gang du kigger på den minde dig om vores nordiske fællesskab gennem flere hundrede år.

Hjertet banker for fællesskabet

Der er mange varme følelser mellem landene i Rigsfællesskabet, hvor der som med et isbjerg er mange ubevidste følelser - Lad dig selv blive mindet om dem og alt det fantastiske ved Grønland ved at have en plakat med Grønland hængende eller brug den som gave til en du holder af. Denne plakat vil med sikkerhed frembringe masser af positive associationer hos både store og små. Den fås i 5 forskellige størrelser, f.eks. 70x100cm eller plakat 50x70cm, og som med alle andre plakater hos Heartmondo kan du få din personlige hilsen og hjerterne placeret præcist, hvor du vil have dem. Måske har du et yndlingssted på Grønland der har vundet dit hjerte, måske vil du give din danske hjemby en hjertelig kærlighedserklæring, eller måske ønsker du bare at vise, hvor mange følelser Rigsfællesskabet indeholder. Det udtrykker denne plakat kunst til fulde.

Ud over denne plakat kan vi tilbyde dig en plakat kun med Grønland i al sin pragt samt en anden plakat med både Danmark og Grønland. Ligesom forholdet mellem Danmark og Grønland er de unikke og viser noget unikt fra sin smukkeste side.

Vore produkter relatereret til Grønland

Grønland-Danmark plakat

Grønland plakat

Verden-plakat