Om Heartmondo

Heartmondos mission er at skabe personlige og tiltalende plakater, der bringer glæder og værdsættelse hos både modtager og afsender. Vi er begge født og opvokset i Danmark, men er nu flyttet ud forskellige steder i Europa langt fra vores familier. Det gør desværre, at vi ikke så ofte har mulighed for at se vores familier. Sådan opstod ideen til Heartmondo. Ikke blot en idé med at sælge personlige plakater, men mere vores egen måde, at vise vores kære, at vi tænker på dem, selvom vi bor langt væk. Som vi siger; “afstand betyder så lidt, når nogen betyder så meget”.

 

Vores plakater er kraftigt præget af det typiske minimalistiske danske design. Vi synes, at et stærkt budskab skal præsenteres enkelt og stilrent. Det enkle design kombineret med høj kvalitet papir, som vi trykker på giver et super flot resultat, som både holder farver og kvalitet længe, men også virker som et solidt produkt når man modtager det. Vores produkt holder længere end følelsen af at savne.

 

Vores kerneværdier kan beskrives med 3 simple ord:

  • Kærlighed
  • Ærlighed
  • Gennemsigtighed

 

Vores team af kollegaer er 100% dedikeret til, at kunden altid er i fokus. Vi gør altid vores bedste for, at give en god og positiv oplevelse, når du handler hos os. Vi ønsker kun at have glade kunder, og vi er altid klar til at yde det ekstra det kræver, for at gøre dig glad.

 

Hvis du har nogle spørgsmål, forslag eller andet hører vi meget gerne fra dig! Skriv til os på support@heartmondo.com

 

Med hjertelige hilsner

Klaus Jensen og Terje Pedersen