Personlig gaveide til ham

Måske er du lige nu på udkig efter en helt særlig gave til manden i dit liv? Og han fortjener den bedste og en helt særlig personlig gave der viser, hvor meget du elsker ham.

Den bedste gave til manden i dit liv

Manden i dit liv kan være mange – din far der gennem hele livet har været din tro støtte og rådgiver, din mand der hver dag giver dig kærlighed og får dig til at føle dig som noget helt særligt. Måske din bror der gennem hele livet har været din beskytter, din bedste ven og din fortrolige – ham du altid kunne gå til ved problemer, måske en onkel eller en kammerat – en du altid kan gå til ved problemer.

Forholdet til manden i dit liv er unikt, og det fortjener en unik gave. Ligesom verden er fuld af dårlige og alt for nemme gaveideer som er købt i al hast, uden omtanke og ikke siger noget som helst om jeres forhold eller hvad du føler for ham, er verden også fuld af hjertelige gaveideer. Selvom det kan være svært at finde en unik og dybt personlig gave til alle i sin omgangskreds, er der ikke noget mere kedeligt som at åbne en praktik gave som ting til køkkenet, et par nye underbukser, voks til håret, produkter til badeværelset eller hjemmelavede strikgaver eller andet som man som regel køber på få minutter eller ikke har lagt mange tanker eller følelser i. Hvem har ikke prøvet ikke at ane hvad man skulle give sine nære og kære, selvom man kender dem godt? Det hører heldigvis fortiden til – men en unik Hjerteli-plakat til manden i dit liv får han en unik gave han kan kigge på mange gange hver dag og hver eneste gang minde ham om jeres forhold.

De bedste gaver er personlige – og hjerteli'

personlig plakat til ham

Ethvert forhold har sin egen historie og dynamik – og hvad er dejligere end konstant at blive mindet om det? Hos Hjerteli kan få plakater med hjerter der kan vise jeres forhold på smukkeste vis på et kort. Måske er du flyttet hjemmefra, men har stadig dit hjerte hjemme hos far og vil vise ham, hvor meget du elsker ham og tænker på ham, selvom I måske ikke længere bor sammen? Her kan en plakat med et hjerte for dit barndomshjem, dit nye hjem være en perfekt påmindelse for din far for den gode barndom han har givet dig og at han stadig har en stor plads i dit hjerte. Her kan personlige gaver og den rette gave til far vise det og bringe jer tættere sammen.
Plakaten kan som skrevet også bruges til din dejlige kæreste eller som gave til din mand om jeres vidunderlige rejse – her kan hjerterne markere hvor I mødte hinanden, hvor I blev forlovet, hvor I blev gift eller andre steder der betyder noget helt særligt for jer. Den vil for altid minde jer om den fantastiske rejse I er på sammen, hvilke stationer I har haft sammen som nu er vejen ind i fremtiden. Ud over at være den perfekte til din man, kan det også være den perfekte gave til dine børns mor. Med hjerterne kan I f.eks. markere vigtige steder som hvor I mødtes, blev gift og hvor jeres børn er født.

personlig gaveide til ham

Som søskende har I sikkert haft masser af op- og nedture. I har hadet hinanden, I har elsket hinanden, I har kendt hinanden hele livet og kender hinanden ind og ud. Jeres forhold er noget af det mest unikke, for I er opvokset med hinanden som nærmeste fortrolige i en større familie med mange forskellige roller på kryds og tværs. På et tidspunkt måtte I dog sige farvel til hinanden, da I rykkede ud af barndomshjemmet og begyndte et eget liv. Nu har I ikke hinanden i hverdagen, men med en plakat der symboliserer noget for jer begge, kan I altid have hinanden i tankerne med 2 hjerter der symboliserer jer – måske hvor I er flyttet hen som voksne eller du kan vælge at vise din bror din kærlighed med et hjerte på barndomshjemmet og et hjerte enten på din adresse eller din brors adresse. Det er også den ideelle gave til farfar, den særlige gave til morfar – en gave til bedstefar der med garanti har givet dig en masse dejlige oplevelser som barn. At give ham endnu flere dejlige hjertelige minder om jer er en fantastisk måde at vise ham, hvor højt du elsker ham.

personlig gave til ham - personaliseret plakat

Ethvert forhold er unikt, og også fjernere eller familiemedlemmer fortjener en kærlig påmindelse om jeres forhold og venskab. Både til årsdage, fødselsdage, fars dag, personlig gave til ham, Valentins gave til ham, mindedage og blot som en glædelig solstråle på en ellers kedelig hverdag er denne plakat til ham præcist det der kan gøre forskellen mellem en almindelig og mindeværdig hverdag samt en uinspireret og unik gaveide til ham – med andre ord er en plakat med hjerter fra dig til ham gaven til ham du elsker og gaven til ham der har alt.