Personlig Gaveidé til hende

personlige gave til hende

Du står over for udfordringen ofte – en helt speciel kvinde i dit liv skal have en gave, men hvad skal hun have? Som sædvanlig rykker datoen nærmere med hastige skridt, men du mangler en god ide til at finde den helt rigtige gave. Markedet bugner af muligheder, men ingen af dem fortæller ikke rigtig noget om, hvad du føler for hende, så du skal på jagt efter noget der er lige så specielt som hende? Måske endda give hende en unik personlig gave, der samtidig er en del af dit hjerte og fortæller jeres historie? Det er den perfekte gaveide til hende, og personlige gaver er bare de mest hjertelige.

Dit hjerte banker for hende

Kvinden i dit liv kan være mange forskellige, og du ønsker at give hende en helt special gave. Til fødselsdage, årsdage og jul skal man typisk finde de store gaver, der helst også skal være personlige for at falde i god jord. Det er ikke fordi der mangler muligheder for at købe gaver, lige fra de kedelige praktiske gaver som støvsugere, stegepander og strygebrædder til små betænkeligheder i hverdagen. Men de praktiske gaver bringer ikke mere end umiddelbar praktisk glæde, og de fleste gaver er desværre upersonlige og siger ikke meget om hvad du føler for hende - en buket blomster kan man købe i enhver blomsterbutik, og hvis det haster, kan man altid hurtigt smutte i supermarkedet.

Men selvom blomster er fine at se på lige her og nu, holder gaven ikke særlig længe, så hun vil ikke længe kunne kigge på gaven fra dig. Smykker er også en klassiker, men hun har sikkert allerede en masse, og du har ikke lyst til at give hende noget der bare ender i bunden af smykkeskrinet og i øvrigt ikke siger noget om, hvad du føler for hende.

I stedet ønsker du at give hende en unik gave der holder evig, er personlig og fortæller noget om jeres forhold, og som hun kan kigge på hver dag og glæde sig over. Det kan lyde som en uoverkommelig opgave, men det er faktisk meget ligetil – men en plakat fra Hjerteli giver du en gave der vil finde vej til hendes hjerte, vil vise jeres forhold og lade hendes hjerte slå hurtigere. Det er en gave givet af et godt hjerte, uanset hvem der skal have den.

Lad hjertet vise vej

gaveideer til hende

Ethvert forhold er unikt og har sin egen historie. Denne historie kan du helt perfekt fortælle med en Hjerteli-plakat til hende. På plakaten placeres 2 eller flere hjerter efter eget valg, så det fortæller noget om jer, jeres forhold og jeres historie. Det er en unik historie, der bedst kan fortælles ud fra hjertelige minder, der danner basis for en fantastisk fremtid.

Uanset hvor gammel man er, vil ens mor altid være en vigtig kvinde i ens liv. Hun har givet os livet, han passer på os, og hun vil altid være en del af os. Du har kendt hende hele livet, så jeres historie går langt tilbage, så måske var det en ide at give hende en gave der flere gange om dagen kan minde hende om den smukke rejse hun er på som mor? Måske er du flyttet hjemmefra, og kan med en plakat med et hjerte på dit barndomshjem og et hjerte på din nuværende bopæl vise at I stadig er tæt forbundne. Måske har I et unikt ferieminde sammen, som altid vil minde din mor om noget fantastisk. Uanset hvad du ønsker at vise som jeres hjerteminde, vil din mor flere gange hver dag blive mindet om dig. Det er den perfekte gave til mor.

personlige plakat til hende - hun vil elske det

Når det kommer til den perfekte gave til kone eller gave til kæresten, kan du med stor fordel også lade hjertet vise vej. I har sikkert allerede været på en fantastisk rejse sammen med masser af vidunderlige minder – såsom hvor I mødte hinanden, rejser I har foretaget sammen, hvor du friede til hende eller andre steder der betyder noget helt særligt for jer. Den smukkeste måde at minde hende om det er en plakat med hjerter der symboliserer jeres smukke kærlighedshistorie. Det kan også være den smukkeste gave til dine børns mor som mors dags gave eller Valentinsgave til hende, der kan vise hvor jeres børn er født og altid minde jer begge om jeres fantastiske rejse. En personlig gave til hende kan også vise dine ønsker for fremtiden.

Egentlig er plakaten den perfekte gave til alle kvinder – måske en gave til mormor der minder jer begge om de mange dejlige timer I har tilbragt sammen, måske hos hende eller på et ferieminde der altid vil stå som en lysende stjerne i jeres begges bevidsthed. Eller til en tante eller moster, der har ageret som en slags ekstraforælder gennem hele barndommen, og I har så mange minder om. Med andre ord er det en gave til hende der har alt, men stadig har fortjent den bedste og mest personlige gave.

Lyt til dit hjerte og giv en del af det til hende du elsker – det er en hjertelig gerning der vil sprede glæde mange gange dagligt uanset hvilken kvinde der får den.