Udlandsdansker plakat

Gaveideer til udlandsdanskere

europe plakat til udlandsdanskere gave

”At rejse er at leve” sagde den danske forfatter H.C. Andersen for 200 år siden. Dette er stadig mere aktuelt end nogensinde før, da flere og flere river rødderne op og flytter ud i den store verden for at opleve, arbejde og leve livet. Men selvom den store verden trækker i en, har man stadig sine rødder i Danmark. Og hvad er bedre end at kunne erobre verden og stadig bibeholde sin kærlighed til sit fødeland med et vidunderligt hjerteligt minde som man kan kigge på mange gange hver dag?

Hjertet banker for Danmark

I den globaliserede moderne verden siges det, at den moderne verden er en stor landsby. Uanset om man er midlertidigt udstationeret eller om man vælger at flytte permanent fra Danmark, om man skal være i en pulserende global storby, være udstationeret et fjernt og øde sted som forsker eller som ulands-frivillig eller har private grunde som kærlighed til at flytte til et hvilket som helst andet sted på Jorden, har man stadig sine rødder i Danmark. Det er her man er født og opvokset, har sine rødder og selvom man flytter til den anden side af kloden, banker ens hjerte stadig for det gamle hjemland. Ud over at savne familie og venner samt dansk mad og kultur er det bare den fantastiske følelse af at være dansker i en af verdens ældste og mest traditionsrige nationer.

Tusindvis af danskere har allerede valgt at starte et nyt liv et andet sted. Flere følger efter hvert år, og hvad er et bedre minde og en hjertelig hilsen hjemmefra end en personlig plakat til udlandsdanskere? Det er på en og samme tid både en fantastisk personlig gave og en personlig plakat der viser jeres unikke forhold.

Personlig gave med hjertet på rette sted

personligt verdenskort til udlandsdanskere

Noget alle udlandsdanskere savner i deres nye liv, er dansk kultur. Selvom langt de fleste udlandsdanskere vælger vestlige lande som USA, Sverige og Tyskland med en kultur der på mange måder minder om den danske, er der stadig afsavn til dansk kultur og sit gamle liv. Selvom det nye liv er fantastisk og du vil opleve en masse nyt, er det ikke det samme. Uanset hvor fantastisk det nye land er, vil man altid have lyst til en bid af dansk kultur. Kultur er et mangfoldigt begreb – for nogle betyder følelsen af at være dansker et sammenhold, der både findes på nationalt, regionalt og lokalt niveau. Her bor de mennesker man kender – familie, venner og gamle kollegaer. Dem forlader man som udlandsdanskere, og selvom man møder andre fantastiske mennesker ude i verden, vil man stadig opleve afsavn efter sin familie og gamle venner.

personlig plakat skandinavien udlandsdansker

For andre er dansk kultur mere en følelse af identitet og traditioner, dvs. det der i bredeste forstand adskiller os fra andre nationer. For nogle er det de små ting i hverdagen som dansk mad, værdier, vaner, mad og skikke, som man måske ikke tænker så meget over før man oplever verden gennem nye kulturelle briller. For andre er det de store samfundsmæssige sammenhænge der er den unikke sammenhængskraft der får landet til at hænge sammen.

Nogle vælger at rykke teltpælene på permanent, andre vælger det som en midlertidig løsning. Uanset hvad vil man som dansker i udlandet eller udstationeret opleve afsavn, og her kan en unik plakat som personlig hilsen være den perfekte gave. Med 2 hjerter på plakaten kan man minde vedkommende om jeres vidunderlige minder fra tiden i Danmark – f.eks. steder I har været, boet og andre fælles oplevelser. En plakat fra Hjerteli til en udlandsdansker er et fantastisk minde om det gamle land når man sidder ude i den store verden.

personlig plakat verdenskort udlandsdansker udstationereret

personlig plakat europa udlandsdansker personlig plakat verdenskort udlandsdansker udstationereret personlig plakat europakort udlandsdansker udstationereret