Vilkår

§ 1. Generelle oplysninger
Liberatum Solutions Ltd
SOHO Office, Elija Zammit Street
STJ3150 St. Julians
Malta
support@heartmondo.com

§ 2. Priser
Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

§ 3. Betaling
Vi modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK og inklusive moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

§ 4. Levering
Ordrer bliver sendt inden 5 hverdage.

Skal din ordre annulleres (eller skal der ske ændringer) skal det ske inden for 1 time fra ordren er lagt, da den herefter sendes til produktion. Da der er tale om særligt tilpassede produkter, er der ingen fortrydelsesret eller returret.

Når pakken er klar til afhentning, er det dit ansvar at få pakken afhentet inden tidsfristen. Afhentes pakken ikke inden tidsfristen, vil den blive sendt retur til os.

Skal pakken gensendes, opkræves der et forsendelsesgebyr på 39 kroner, derefter vil pakken blive sendt til nærmeste udleveringssted med den relevante transportør. Det er dit ansvar at formidle de korrekte oplysninger på din ordre, for at få de korrekte oplysninger på din forsendelse.

§ 5. Garanti og reklamationsret
Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, heraf 6 måneders garanti. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget manglen/fejlen. Vi vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Reklamation skal ske på mail til support@heartmondo.com. Fejl eller mangler skal kunne dokumenteres vha. billeder eller video.

Ved garanti og reklamationer sendes pakken til:

Liberatum Solutions Ltd
SOHO Office, Elija Zammit Street
STJ3150 St. Julians
Malta
support@heartmondo.com

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses via e-mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger, og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

§ 6. Fortrydelsesret og returnering
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du:

Modtager ordren
Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange
Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af vare der består af flere partier/dele
Modtager den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode
Du skal selv betale fragten hvis du ønsker at returnere!

Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives via mail på support@heartmondo.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Flg. varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Varer der forringes eller forældes hurtigt


Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og til vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Returneringer sendes til:

Liberatum Solutions Ltd
SOHO Office, Elija Zammit Street
STJ3150 St. Julians
Malta
support@heartmondo.com

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb af ikke-tilpassede produkter, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end en billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.